Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Ψωμί με σολομό και γιούρτι


Υλικά για 2 άτομα

2 φέτες τόστ
1 καρότο
½ φινόκιο
1 φλιτζάνι λάχανο ψιλοκομμένο
2 φέτες καπνιστός σολωμός
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού



½ κεσεδάκι γιαούρτι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση

Ψιλοκόβουμε το λάχανο και το φινόκιο.

Καθαρίζουμε το καρότο και το κόβουμε από το χοντρό μέρος του τρίφτη.
Βάζουμε σε ένα μπολ ½ κεσεδάκι γιαούρτι, 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού, το φινόκιο, το λάχανο και το καρότο.


Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο άνηθο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας 2 φέτες τοστ και μοιράζουμε πάνω στην επιφάνεια τους το σολωμό και το μείγμα λαχανικών.



  Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου