Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Τυροκαυτερή

ΥλικάΓια 2-4 άτομα

250 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
250 γραμμάρια φέτα τριμμένη
Δυο πιπεριές Φλωρίνης
Μία πράσινη πιπεριά
Δύο σκελίδες σκόρδο

 


Ελαιόλαδο
Ξύδι
Πάπρικα
Ρίγανη
Μπούκοβο


Εκτέλεση

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σαν αλοιφή και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για περίπου 45 λεπτά μέχρι να σφίξει.
Συνοδεύουμε με εξοχικό.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου