Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χοιρινές μπριζόλες με καλαμπόκι


Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες χωρίς να βάλουμε επιπλέον βούτυρο. Μετά βάζουμε το

 
 καλαμπόκι, την ντομάτα, τα κρεμμύδια και το πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά. 

Υλικά Για 2-4 άτομα 

4 χοιρινές μπριζόλες 1 ποτήρι μπύρα 3 κρεμμύδια 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα 1 κουταλιά πάστα ντομάτας 4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα Αλάτι Λίγη ζάχαρη 1 φλιτζάνι καλαμπόκι κονσέρβας 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου