Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Τορτίγιας με αβοκάντο, ντομάτα και γαλοπούλα

Υλικά

Για 2-4 άτομα

3 σούπας μουστάρδα μελιού
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
2 αβοκάντο κομμένα σε φέτες
3 ντομάτες κομμένες σε φέτες
 


2 πακέτα (170 γραμμάρια το καθένα) φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος


Εκτέλεση

Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε την μουστάρδα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το αβοκάντο κομμένο σε φέτες, την ντομάτα, τις φέτες γαλοπούλας. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου