Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μούς σοκολάτας

Υλικά

Για 4-6 άτομα

5 αυγά
120 γραμμάρια ζάχαρη
200 γραμμάρια κουβερτούρα 50% κακάο
100 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
 




Εκτέλεση

Στο κάδο του μίξερ βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε ωσότου το μείγμα ασπρίσει. Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας ελαφρώς.

Ενσωματώνουμε την λιωμένη κουβερτούρα το μείγμα των αυγών με σπάτουλα και απλά (δεν χρειάζεται μίξερ γιατί το μείγμα δεν θα δέσει). Σερβίρουμε τη μους σε ποτήρια ή σε ένα μεγάλο μπολ. Βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν σερβίρουμε.

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά 




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου