Κυριακή, 19 Ιουλίου 2015

Κέικ με ινδική καρύδα

Για 4-6 άτομα

2 κούπες ινδική καρύδα
2 κούπες αλεύρι
1 κούπα γάλα
6 αυγά
250 γραμμάρια μαργαρίνη
2 κούπες ζάχαρη



1 κουταλιά μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια

Για το σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη
4 κούπες νερό
2 βανίλιες


Εκτέλεση

Χτυπάμε τη μαργαρίνη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για ένα λεπτό. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε όλα μαζί.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά. Όταν κρυώσει ρίχνουμε το σιρόπι.

Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά 





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου