Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Ταλιατέλες με τυρί κρέμα και μπέικον

Υλικά

Για 2-4 άτομα

- 2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα
- 250 γραμμάρια ταλατέλες
- 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
- 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο



- λευκό πιπέρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι
- γραβιέρα τριμμένη για το σερβίρισμα


Τρόπος παρασκευής - Εκτέλεση συνταγής

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε τις ταλιατέλες για 8 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το βούτυρο στη κατσαρόλα και καίμε τις ταλιατέλες ανακατεύοντας τα πολύ καλά. Ψιλοκόβουμε το μπέικον και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για περίπου 2 λεπτά σε μέτρια εστία.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το τυρί κρέμα στο τηγάνι και ζεσταίνουμε 2 -3 λεπτά μέχρι να λιώσει. Έπειτα προσθέτουμε τις ταλιατέλες στο τηγάνι και ανακατεύουμε καλά. Τέλος σερβίρουμε με τυρί τριμμένο.
Σερβίρουμε με σαλάτα με σπανάκι και μήλο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου