Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Αρωματική σπανακόπιτα

Υλικά συνταγής
- 1 κιλό αλεύρι
- 100 γραμμάρια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με βασιλικό
- 15 γραμμάρια μαγιά νωπή
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι









- όσο νερό χρειαστεί

Για τη γέμιση
- 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
- ½ ματσάκι άνηθο
- ½ ματσάκι μάραθο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 250 γραμμάρια εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με βασιλικό
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου