Υλικά συνταγής:
- 1 πακέτο σπαγγέτι Νο 10
Για τα κεφτεδάκια
- 400 γρ. κιμάς
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 40 γρ. Τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο πούδρα
- 1 αυγό
- ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 250 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες (κονκασέ ή φρέσκες)
- 150 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- 20 γρ. πελτέ
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- λίγο βασιλικό φρέσκο
- λίγο δυόσμο φρέσκο
- Αλάτι, πιπέρι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου