Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νηστίσιμοι ντοματοκεφτέδες

Υλικά

Για 4-6 άτομα

Μαϊντανό
4 κουταλιές του γλυκού φυτική μαργαρίνη
200 γραμμάρια αλεύρι
Αλάτι



Πιπέρι ή πάπρικα
6 μεγάλες ώριμες ντομάτες
2 κρεμμύδια

Εκτέλεση

Πολτοποιείτε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό και τα προσθέτετε στο μπολ.

Προσθέτετε σιγά - σιγά το αλεύρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα.

Αν το μείγμα σας φανεί νερουλό, ρίχνετε περισσότερο αλεύρι. Προσθέτετε λίγη μαργαρίνη, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι ή πάπρικα και ανακατεύετε.

Περιμένετε να κάψει η μαργαρίνη και ρίχνετε κουταλιές της σούπας στο τηγάνι. Αφήνετε τους ντοματοκεφτέδες να ροδίσουν καλά από κάθε πλευρά για περίπου 2 λεπτά από την κάθε πλευρά και τους τοποθετείτε πάνω από ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.










Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου