Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

χοιρινές μπριζόλες στο φούρνο!

Πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για πεντανόστιμες και τρυφερές μπριζόλες.





Υλικά που χρειαζόμαστε:






5 χοιρινές μπριζόλες (1 - 1,2 κιλά)
1/2 φλ. τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο
1 φλ. τσαγιού νερό
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. αλάτι
1/2 κ.γ. μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. κόλιανδρο τριμμένο
1/2 ζουμερό λεμόνι (τον χυμό του)



Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί. Σε ένα μεγάλο σέικερ ή ένα μπολ χτυπάμε καλά όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί με τις μπριζόλες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας να πάει παντού το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° για 1 ώρα περίπου (ανάλογα με το πάχος κοψίματος) και αφού στο ενδιάμεσο τις γυρίσουμε μία φορά.

Είναι έτοιμες να τις απολαύσετε!





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου