Εάν θέλουμε να ανοίξουμε εύκολα ένα φύλλο ζύμης χωρίς να κολλάει στον πλάστη αλλά και χωρίς να χρησιμοποιήσουμε
αλεύρι, χρησιμοποιούμε το τρικ της λαδόκολλας ή της πλαστικής μεμβράνης. Τοποθετούμε λοιπόν το ζυμάρι ανάμεσα σε δύο φύλλα λαδόκολλας και ανοίγουμε το φύλλο μας.
Στη συνέχεια αφαιρούμε τη λαδόκολλα που βρίσκεται από πάνω, αναποδογυρίζουμε το φύλλο στο ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και αφαιρούμε και το δεύτερο κομμάτι λαδόκολλας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου