Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Όσπρια τα δυναμωτικά

Για εγγυημένη γεύση στα όσπριά σας

Όλα τα όσπρια πρέπει να μαγειρεύονται σε σιγανή φωτιά και σε νερό που έχουμε προσθέσει λίγη
σκόνη σόδας.

Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στη μαγειρική σας πρέπει να μουσκεύετε τα όσπρια από το προηγούμενο βράδυ.

Την επόμενη μέρα τα στραγγίζετε και τα βράζετε σε καθαρό νερό.

Αλατίστε τα όσπρια στο τέλος του μαγειρέματος για να μην ξεφλουδίζουν και σκληραίνουν.

Το λάδι είναι απαραίτητο στο μαγείρεμά τους γιατί τα μαλακώνει.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου