Για εγγυημένη γεύση στα όσπριά σας
Όλα τα όσπρια πρέπει να μαγειρεύονται σε σιγανή φωτιά και σε νερό που έχουμε προσθέσει λίγη
σκόνη σόδας.
Για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στη μαγειρική σας πρέπει να μουσκεύετε τα όσπρια από το προηγούμενο βράδυ.
Την επόμενη μέρα τα στραγγίζετε και τα βράζετε σε καθαρό νερό.
Αλατίστε τα όσπρια στο τέλος του μαγειρέματος για να μην ξεφλουδίζουν και σκληραίνουν.
Το λάδι είναι απαραίτητο στο μαγείρεμά τους γιατί τα μαλακώνει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου