Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Εύκολος
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 2 ώρες περίπου
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’-50’


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΙΔΕΣ






• 500 γρ. Βοδινού κομμένο σε μπουκίτσες

Για τη μαρινάδα
• 1 κύβος ή ένας “Σπιτικός” ζωμός διαλυμένος σε 100 ml ζεστό νερό
• 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
• ½ κουταλιά του γλυκού νερωμένο μέλι
• Φρέσκο πιπέρι
• 1 σκελίδα λιωμένο σκόρδο
• 1 κουταλιά του γλυκού ψιλοκομμένη πιπερόριζα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αναμίξτε καλά τα υλικά της μαρινάδας. Μαρινάρετε τις μπουκίτσες κρέατος για τουλάχιστον 2 ώρες στο ψυγείο. Στραγγίξτε τις και περάστε τις στα καλαμάκια. Ψήστε τα στον φούρνο για 30-50 λεπτά.






Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου