Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια Νο 6
2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουτί ψιλοκομμένο ντοματάκι κον-κασέ(400 γρ.)
1 κ.γ. μουστάρδα έτοιμη
μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. ζάχαρη
2 κ.σ. λευκό κρασί
1 φλιτζανάκι του ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
αλάτι,πιπέρι
παρμεζάνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το
ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει.

DSC_0001

Προσθέτουμε το ντοματάκι,τη μουστάρδα,τη ζάχαρη,

DSC_0002

το κρασί,

DSC_0003

το βούτυρο,αλάτι και πιπέρι.

DSC_0004

Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε σιγανή φωτιά.
Λίγο πριν πήξει,προσθέτουμε το μαϊντανό.

 DSC_0008

Στο μεταξύ βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις
οδηγίες της συσκευασίας.Ενώνουμε με τη σάλτσα.
  
DSC_0015
Πασπαλίζουμε τη μακαρονάδα με μπόλικη παρμεζάνα και σερβίρουμε.

http://syntagesapospiti.blogspot.com/ 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου